banner

Makawijo Automotive - innovation til bilen!


Makawijo står for innovative løsninger til professionelle bilplejere og vi leverer nu til de fleste lande i Europa. Vi har fingeren på pulsen og har allerede introduceret flere spændende nye løsninger på velkendte udfordringer i den professionelle klargøring af nye og brugte biler. Målsætningen er klar:

"Bedre arbejdsmiljø, mindre tidsforbrug, lavere omkostninger og naturligvis - flottere resultater!".

Dine behov tages alvorligt og vi støtter med både rådgivning og instruktion så overgangen bliver så let som muligt og - vi kvalitetskontrollerer alle produkter for at sikre dig optimale arbejdsbetingelser.

Som din B2B partner i klargøringsprodukter arbejder vi konstant på, at forbedre og udvide sortimentet med nye forbedrede metoder og produkter. Det er ikke et mål i sig selv at dække alle processer 100%. Vi anerkender, at der pt. er produkter på markedet der fungerer udmærket og at disse produkter også har en fremtid i branchen. Du behøver derfor ikke skifte hele dit arsenal af produkter ud på en gang - faktisk er det vores erfaring at det er en fordel, at gøre det gradvist, så ser du effekten tydeligere. Hidtil har vi været i stand til at præsentere en række revolutionerende produkter det i effektivitet har vist sig overlegne og det er vi stolte af. Den oplevelse synes vi også du skal have!.

Makawijo Automotive er leverandør af inovative kvalitetsprodukter til din bil, Campingvogn og trailer. Vi arbejder målrettet med vore producenter for, gennem inovation og kvalitet, at opnå en større grad af sikkerhed og tryghed i trafikken. Hos os finder du produkter og løsninger der er blandt markedets absolut bedste og fordi vi arbejder seriøst med kvalitet, akkurat som bilindustrien, kan du være absolut tryg vel alle vore produkter.

Vi siger som Mærsk, "Intet slår rettidig omhu!"


© Copyright Makawijo